Vriendjespatroon van Lucinda Campbell

Vriendjespatroon van Lucinda Campbell

Wat het idee was om mijn vriend een sjaal te breien, was de toplaag die hij deze winter met zijn pakken aanhad: de jas knoopte niet helemaal dicht en had een sjaal nodig om warm te blijven. Ik wist dat als ik wilde garanderen dat hij het zou dragen, de sjaal een 'mannelijke' sjaal moest zijn. En wat is er "mannelijker" dan houtskoolgrijs en een thermisch achtig steekpatroon?

Wat het idee was om mijn vriend een sjaal te breien, was de toplaag die hij deze winter met zijn pakken aanhad: de jas knoopte niet helemaal dicht en had een sjaal nodig om warm te blijven. Ik wist dat als ik wilde garanderen dat hij het zou dragen, de sjaal een 'mannelijke' sjaal moest zijn. En wat is er "mannelijker" dan houtskoolgrijs en een thermisch achtig steekpatroon?

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*